Duidelijk stappenplan

Wil je graag een passende offerte voor jouw project aanvragen, dan ga je als volgt tewerk.

Je maakt  een afspraak via ons contactformulier op onze website of je maakt een telefonische afspraak.
Daarna komen wij bij jou aan huis voor het opmeten van de ramen en de deuren of we bespreken jouw nieuwbouw aan de hand van je bouwplan.

Heb je weinig tijd en weet je goed wat je wil? Dan is een offerte per mail ook geen enkel probleem ! Als je ons de afmetingen bezorgt en de materiaalkeuze, dan maken wij hiervoor een offerte op maat. 

Wanneer de offerte klaar is, maken wij een nieuwe afspraak om de offerte grondig te bespreken.
Wij geven je eveneens een overzicht van de huidige premies, subsidies en fiscale voordelen. Met deze aspecten en andere vragen helpen we je graag verder. Ook het aanbrengen van aanpassingen is geen enkel probleem. Hiervoor maken we met jou graag een nieuwe afspraak. 

Wanneer alles naar wens is en de details afgestemd zijn, gaan we over tot het opstellen van een verkoopsovereenkomst. Als dit gebeurd is, komen wij terug voor een technische opmeting. Zo kunnen wij de exacte maten bepalen voor de productie. Enkele weken later starten we dan met het plaatsen van de ramen en deuren. Na uitvoering van de werken bezorgen we jou al de nodige documenten voor de aanvraag van de premies.

Duikt er na de plaatsing alsnog ergens een probleem op, twijfel dan niet om ons te contacteren en onze dienst na verkoop zal dan zo snel mogelijk een afspraak maken en langskomen. Wij helpen je graag verder voor, tijdens en na de verkoop !