Ramen

Aluminium ramen

Grote raamoppervlaktes ? Dan zijn aluminiumramen van Aliplast het aangewezen product dankzij de sterke en strakke profielen, deze zijn ideaal voor grote overspanningen en raamoppervlaktes. Dankzij de thermische onderbreking  werken zij volledig warmte- en geluidswerend. Alle verzaagde hoeken krijgen nog eens een extra corrosiebehandeling. Met een standaard wanddikte van 32mm in plaats van de gebruikelijke 28mm worden de isolatiewaardes nog eens extra verbeterd en zijn onze profielen extra stevig.

NIEUW IN ONS GAMMA : STEEL LOOK ramen met zeer goede isolerende waardes !! 

Aluminiumramen zijn standaard voorzien van inbraakvertragende, stalen sluitnokken met meer- puntsluitingen.

Onze aluminiumprofielen, beslag en plooiwerk worden per bestelling gelakt om zo kleurverschillen uit te schakelen. Wij maken gebruik van poederlak en niet van natlak zodat er achteraf geen verkleuringen kunnen opduiken. Voor de kleur van je aluminiumramen kan je praktisch elke ralkleur kiezen. Dan heb je ook nog eens de keuze uit een matte lak, structuur of metallic lak. Zichtbaar hang-en sluitwerk wordt standaard meegelakt in de kleur van je profielen.   

Pvc-ramen

Met onze PVC ramen van het merk Deceuninck, bieden we je een echt paradepaardje aan, op het gebied van evolutie. Zo heb je een aantal keuzes in profielen: 

1. Standaard hoog isolerende ramen Zendow Neo standaard                                                                                                     

Hoog isolerend: tot Uw = 0,73 W/m²K                                                                                                                                                           Voor alle soorten dubbel glas tot 42mm                                                                                                                                                     Fijne raamprofielen, keuzen uit enkele vleugels                                                                                                                             Uitstekende thermische - en geluidsisolatie                                                                                                                   Onderhoudsvriendelijk                                                                                                                                                                                   Lange levensduur         

 

 Houten ramen

Ramen in hout geven niet alleen stijl aan uw woning of nieuwbouw, maar bieden ook tijdloos comfort.

Het ecologisch bouwen,  waarbij ruim de aandacht gaat naar het energiezuinig maken van uw woning, wint aan belang. Deze trend is gezet en zal naar de toekomst toe alleen maar versterken.

Onze fabrikant BACKX Raamindustrie stapt mee in dit verhaal en biedt u voortaan ook passief en laagenergie buitenschrijnwerk aan.  Ook dit schrijnwerk wordt geproduceerd in hun productiehallen en kan je samen met ons gaan bekijken.

Kiezen voor onze houten ramen is dan ook kiezen voor:

  • Degelijk en duurzaam materiaal in een ral kleur naar uw keuze ; 
  • Hoge isolatiewaarden ; 
  • Precisie en maatwerk alsook standaard modellen ; 
  • Kwalitatief product met professionele afwerking door een uniek droogsysteem ; 
  • Een natuurlijk esthetisch verantwoord eindresultaat.